Start pre-sale en inloopavond

Op vrijdag 11 oktober aanstaande zullen starten met de online pre-sale van de 25 koopwoningen in het project. Een pre-sale wil zeggen dat je je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen. 

Deze pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op de woning, de financieringsmogelijkheden en overige woonwensen. 

Wij zijn in de afrondende fase van het project. Zodra wij alle verkoopstukken definitief gereed hebben zullen wij het einde van de pre-sale aankondigen. Wij gaan dan aan de kandidaten die hebben deelgenomen aan de pre-sale woningen toewijzen. Deze woningen worden exclusief gereserveerd. Wij communiceren deze toegewezen kandidaten de definitieve verkoopstukken en -prijzen. De exclusieve reserveringsperiode is een periode van één week. Daarna vindt de start verkoop plaats. Wij verwachten dat dit medio november is. De datum start verkoop zal uiteraard gecommuniceerd worden via de nieuwsbrief en deze website.

Meer informatie over het inschrijven voor de pre-sale volgt binnenkort op deze website.

Inloopavond
Op donderdagavond 10 oktober aanstaande organiseren wij een inloopavond voor de belangstellenden van onze woningen. Van 19.00 uur tot 20.00 uur zijn wij met ons ontwikkel- en verkoopteam aanwezig in MFC de Omnibus om jouw vragen met betrekking tot het project, de woningen en het verkoopproces te beantwoorden. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. 

  • Tijdstip: 19.00 uur tot 20.00 uur
  • Locatie: MFC de Omnibus, Pallas Atheneplein 2, Arnhem
Deel deze pagina: