Na een druk bezochte, gezellige inloopavond zijn we gestart met de pre-sale van de 25 koopwoningen. Er was veel belangstelling voor de plattegronden van de woningen en de monsters van geveldelen en stenen. We hebben gesproken over woonwensen en we hebben uitleg gegeven over de verkoopprocedure. 

Monsters

De komende weken gaan wij hard aan de slag om de verkoopdocumentatie definitief te maken. Wij zullen knopen gaan doorhakken o.a. voor wat betreft keuzes in standaard tegelwerk, sanitair en basiskeukens en andere meer- en minderwerk opties. Ook zullen wij de laatste technische details met de aannemer afstemmen. Zodra wij meer informatie hebben hierover zullen wij dit met je delen via de website en de nieuwsbrief.

Woonwensen

Inschrijven voor de pre-sale

Inschrijven voor de pre-sale kan tot donderdag 14 november 09.00 uur. Jouw interesse voor één of meerdere bouwnummers kun je vrijblijvend kenbaar maken via de knop belangstelling bovenaan deze. Allereerst vul je jouw NAW-gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken. Heb je al een account dan kun je ook direct met jouw accountgegevens inloggen. Op de pagina verkoopprocedure kun je deze procedure nog eens uitgebreid nalezen.

Deel deze pagina: